herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    25-04-2012
Tegenstander:    Neptunia A1
Uitslag:     Thuis Gewonnen 6 - 3

Geplaatst door Teie van der Hoek op 26-04-2012

Wedstrijdverslag

A1 wint van Neptunia

Woensdagavond won Grijpskerk A1 van tegenstander Neptunia. Na een 2 - 1 ruststand werden de bezoekers met 6 - 3 richting huis gestuurd.

In de eerste helft bereikten beide teams een 2 - 1 tussenstand. Grijpskerk nam het spel in handen, maar bleek niet echt in staat om een veel grotere afstand te nemen van hun tegenstanders. Jarwin Bouma scoorde de openingstreffer, op aangeven van Ron Stoutmeijer. Na een slordige tussenfase van beide teams, scoorden de bezoekers de op dat moment terechte gelijkmaker. Het vervolg van de eerste helft was weinig vermakelijk, maar Erik Lourens bracht met een laag schot wederom een voorsprong op het scorebord.

De tweede helft was wat betreft doelpunten interessanter. Uiteindelijk werd er een 6 - 3 eindstand bereikt. Hoewel Grijpskerk - gezien over de gehele tweede helft - de meeste kansen had, kwam Neptunia opnieuw op gelijke hoogte. Hierna bleek de thuisploeg voorin slagvaardiger, waardoor Erik Lourens (2x), Ron Stoutmeijer en Jarwin Bouma de wedstrijd beslisten. Overigens moest Grijpskerk een klein half uur met 10 man spelen, door een overtreding van Omer Dikyol. Met enig geluk had de score nog hoger op kunnen lopen, maar paal, lat en buitenspel stonden dat niet toe. Een onoplettendheid bracht Neptunia nog dichter bij, maar de wedstrijd was al beslist.

Op bevrijdingsdag wordt de laatste wedstrijd van 2011-2012 gespeeld. In Delfzijl zal Eems Boys dan de tegenstander zijn. Iets voor 2 uur zal er dan afgefloten worden voor het einde van het seizoen.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!